Engels
Welkom in de bibliotheek
1
 
2-factor-authenticatie
2
 
Welkom deelnemers
3
 
De Outlook-add-in voor OurMeeting
5
 
De Outlook-add-in voor Parlaeus
6
 
Webvoting – Organisator
10
 
Zoeken
12
 
Webvoting – Deelnemer
14
 
Actiepunten – Raadsleden/Deelnemers/Partijleden
16
 
Besluitenboek – Raadsleden/Deelnemers/Partijleden
17
 
Agenda’s – Deelnemer
18
 
Bestuurdersportaal – Deelnemer
19
 
Spreektijd activeren voor Raadslid/Deelnemer
20
 
Insprekers activeren
21
 
Direct documenten mailen naar agenda en dagmap (mailen naar agenda)
22
 
Nieuwsbrieven
43
 
Statusoverzicht
47
 

Bibliotheek

Overzicht gebruikers

Klik in het onderhoudsmenu op de module “Gebruikers” om het overzicht te openen.

Gebruikers hebben toegang tot het dashboard. De rechten die de gebruiker toegewezen krijgt, bepalen wat hij of zij kan zien en doen binnen de omgeving.

Belangrijk: Accounts voor gebruikers met secretariaatsrechten en/of beheerrechten maakt u eerst aan in de module “Personen”. Daar kunt u namelijk de lidmaatschappen/commissies toewijzen aan het account.

Een gebruikersaccount bewerken

Bewerk het gebruikersaccount.

Verwijder het account. Lees hier meer over het verwijderen van accounts.

Exp

Wanneer u Exp – kort voor Expired – achter de naam van de gebruiker ziet staan, betekent dit dat de gebruiker nog niet heeft ingelogd en dus nog geen nieuw wachtwoord heeft aangemaakt.

Rechten

P(articipant) Vergaderdeelnemer
E(ditor) Secretariaatsrechten
A(dministrator) Beheerrechten
SU  Superuser (Deze gebruiker heeft rechten tot de beheeromgeving. Dit is met name van toepassing voor on-premises klanten die het eigen beheer in handen hebben.)
CP Collegelid
PP Partijlid
CE Secretariaatsrechten voor de sectie “College”
PE Secretariaatsrechten voor de sectie “Partij”
SV Supervisor (Deze gebruiker ziet alle commissies van zijn sectie maar wordt verder niet getoond in de presentie- of distributielijsten. Dit recht kan alleen worden toegewezen door de HyperUser. )
SSO SSO is actief voor deze gebruiker.

 

Opties gebruikers (Beheer)

Met deze optie kunt u een aantal belangrijke gebruikersrechten in een keer toewijzen aan alle gebruikers.

  1. Klik op “Opties gebruikers”. Een nieuwe pagina wordt geopend.
  2. Selecteer het gebruikersrecht in het dropdownmenu.
  3. Klik op “Opslaan”.

Reset lay-outs (Beheer)

U kunt per gebruiker een lay-out toewijzen. Wanneer u op “Reset Lay-outs” klikt, wordt de oorspronkelijk ingestelde lay-out van de klant teruggezet en heeft iedereen weer dezelfde lay-out.